confidence affärschef brand

Affärschef Brand – Sthlm

Affärschef Brand

Är du en produktiv ledargestalt som söker nya utmaningar i säkerhetsbranschen?
Till vårt kontor i Sundbyberg söker vi dig som är en tydlig ledare för att leda, driva och utveckla vårt affärsområde brandskydd till nya höjder.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är nyinrättad där du kommer att ha fullt budget- och resultatansvar. Detta innebär att den huvudsakliga utmaningen för dig blir att planera, leda samt utveckla avdelningen för att uppnå högsta möjliga lönsamhet.

Tjänsten innebär ansvar för produktion, projekt, ekonomi, kunder samt personal. Ditt fokus kommer att ligga på genomförande av projektavtal och merförsäljning inom befintligt kontrakt samt skapande av goda affärsmässiga kundrelationer. Du kommer att ansvara för 10-talet medarbetare som du förväntas utveckla och stimulera till att nå de mål som är uppsatta för avdelningen.

Bakgrund/Kvalifikationer

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av brandsäkerhetsbranschen och du behöver definitivt vara en produktiv och resultatinriktad ledargestalt med god social kompetens för att klara denna utmaning. Du har troligtvis en god teknisk utbildning/kompetens, ett ekonomiskt sinnelag och ett naturligt intresse för kundrelationer och affärsutveckling. Du har en modern ledarstil och vet vad som krävs för att få alla att trivas på jobbet och att göra sitt bästa för att bidra till avdelningens och företagets mål. Är du kunnig i entreprenadjuridik så är det extra meriterande. Vi förutsätter att du är svensk medborgare, behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift samt att du klarar en kontroll hos polismyndighetens belastningsregister.

Du erbjuds
Kanske blir detta den tuffaste och mest spännande utmaningen hittills i din karriär och förutom goda anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter kommer du att ha kompetenta, glada och positiva arbetskamrater.

Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi hanterar ansökningar löpande.