Jesper Windh affärschef confidence säkerhet

Jesper Windh – Ny affärschef Confidence säkerhet

Ny affärschef till Confidence Security Sweden AB

Jesper Windh tillträder rollen som affärschef säkerhet på Confidence från och med den 1 november 2018. Jesper kommer närmast från Siemens där han under 5 år arbetat som account manager med ett totalansvar för större kunder.

Jesper har nära 25 års erfarenhet från ledande positioner i säkerhetsbranschen där han i huvudsak arbetat med större komplexa integrerade systemlösningar, både på tillverkarsidan och i rollen som systemintegratör mot kund och användare.

Med Jespers långa erfarenhet och höga kompetens kan vi leverera ytterligare värde till våra befintliga kunder. Samtidigt får vi nu fler spännande möjligheter att ta vår specialistkompetens ut till nya strategiskt viktiga kunder inom våra huvudmålgrupper fastighet, kritisk infrastruktur samt hotell och konferens, säger Pär Nilsson, vd på Confidence.

Jag ser fram mot denna möjlighet att ingå i teamet hos säkerhetsbranschens verkliga specialist. Det är med iver och glädje som jag hoppar på resan där vi tillsammans ska effektivisera arbetet ytterligare och skapa nya kontakter och lönsamma affärer, säger Jesper Windh.

 

För ytterligare information:

Pär Nilsson,
Verkställande direktör

Tel 08 620 82 00
E-post: par.nilsson@confidence.se

För ytterligare information:

Pär Nilsson,
Verkställande direktör

Tel 08 620 82 00
E-post: par.nilsson@confidence.se