Brandlarmstekniker, Sthlm

confidence söker brandlarmstekniker i stockholm

Brandskyddsspecialist, är det du?

Som brandlarmstekniker hos Confidence Security kommer du att arbeta med installation, driftsättning och service av brandlarmsanläggningar till stora, mellanstora och mindre kunder i olika branscher på olika platser i Storstockholmsområdet. Våra kunder är vana med skräddarsydda lösningar baserade på spetsteknologi och du kommer att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar service av allra högsta kvalitet och som bidrar till hög nivå av kundnöjdhet.

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Du har god kännedom om regelverket för brand (SBF) och det är klart meriterande om du har arbetat med brandlarm anslutna till integrerade system och ett extra plus i kanten om du har kunskaper om TUL (Talat Utrymnings Larm). Då vi har ambitionen att vara en attraktiv arbetsplats vill vi också att du är en glad och positiv person som bidrar till god stämning på jobbet. Vi förutsätter att du har körkort och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.