Unison Elevator control

Confidence erbjuder installation, integration och underhåll av Unison hisskontroll med larm och andra byggnadshanteringssystem. PACOM Unison är utformad för att erbjuda lätthanterliga system för hisskontroll för kontor, sjukhus och industriella byggnader, liksom ett ökande antal bostadshus. Detta gör Unison till en lämplig lösning för organisationer och kunder med höga krav på flexibilitet och lätthet.

Unison ger möjlighet att skapa individuella behörigheter för de olika hissgolven, som garanterar att användare i byggnaden kan resa effektivt utan att kompromissa med säkerheten. Hantering av kontroll för hisstyrning ansluter med vår Unison integrerade säkerhetplattform som ger ökad säkerhet i byggnaden och samtidigt förbättrar flödet av människor. Med användning av ett access-kort, kan användare röra sig snabbt och säkert till hissen och deras våning

Genom att ta fördel av de intelligent länkande funktionerna i Unison, kan användare enkelt länka ett objekt i systemet med en punkt på kartan.

Confidence in cooperation with PACOM offers:

  • Comprehensive Unison service and training, to take advantage of the maximum value from the solution.
  • Technical support, which ensures the absolute best guidance and support to meet changing and changing needs.
  • Ensures that you as a customer have the most flexible and customized option.
  • High level of integration with third-party products and systems.
  • Read more about our management and maintenance 24/7/365

Read more on Confidence and Unison