Kungliga operan
Brandsäkerhet

Med anor från 1773 presenterar Sveriges nationalscen för opera och balett varje år en stor mängd nyproduktioner såväl som klassiska verk. Här har många svenska och internationella opera- och dansverk haft sina urpremiärer och flera av våra mest kända scenkonstnärer haft sin arbets- och spelplats som t.ex. Ingmar Bergman, Birgit Nilsson, Jenny Lind och Jussi Björling.

För att Operan fullt ut skulle kunna tjäna sitt syfte som en trygg arbetsplats och kulturscen gavs Confidence i uppdrag att uppgradera och uppdatera det befintliga brandlarmet som blivit föråldrat med driftproblem och brist på reservdelar.

Arbetet bedrevs löpande under flera år för att dels passa verksamhetens ekonomiska ramar men också för att minimera störningar i den pågående verksamheten.

Resultatet har blivit en modern anläggning med adresserbara multifunktionsdetektorer för flexibilitet och långsiktighet samtidigt som risken för falsklarm kraftigt reduceras och underhållskostnaderna sänks.

Att arbeta i en kulturbyggnad som Kungliga Operan ställer särskilda krav på oss som leverantör och att vi fick kundens förtroende är ett kvitto på att vår kunskap och erfarenhet av arbete i denna typ av miljö skapar skillnad.