Installationstekniker, Sthlm

Vad sägs om en ny utmaning och att bli vår nästa säkerhetsspecialist?

Som Installationstekniker hos Confidence kommer du att arbeta brett och ha varierande arbetsuppgifter. Det handlar om att installera och driftsätta integrerade säkerhetssystem till kunder som ställer höga säkerhetskrav inom branschen kritisk infrastruktur. Våra kunder är vana med skräddarsydda lösningar baserade på spetsteknologi och du kommer att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet och som bidrar till hög nivå av kundnöjdhet.

Vi söker dig som redan har visat framfötterna som tekniker i säkerhetsbranschen. Det kan också tänkas att du kommer från en närliggande bransch och jobbat som exempelvis elektriker eller teletekniker. Oavsett bakgrund behöver du vara tekniskt kompetent och ha drivkraften samt viljan att utvecklas och ständigt bli bättre på det du gör. Då vi har ambitionen att vara en attraktiv arbetsplats vill vi också att du är en glad och positiv person som bidrar till god stämning på jobbet. Vi förutsätter att du har körkort och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.