säkerhetsteknik, larm, passersystem och lås

Junior säkerhetstekniker – Gbg

Har du en teknisk ådra och intresse för att utvecklas inom säkerhetsbranschen? Just nu söker Confidence dig som vill ta klivet in i företaget som säkerhetstekniker!  

Arbetsuppgifter
För att ta sig an nya uppdrag och utöka verksamheten i Göteborg vill Confidence förstärka sitt team på säkerhetssidan. Som junior säkerhetstekniker arbetar du med integrerade säkerhetssystem inom brand, larm, passage, elektroniska lås och CCTV. Vi använder avancerad spetsteknologi med skräddasydda lösningar till våra kunder där säkerhet och kvalitet står i fokus. Vid anställning hos oss kompletterar vi dina förkunskaper med rätt utbildning så att du kan säkerställa effektiva lösningar till våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har el-teknisk bakgrund eller liknande erfarenhet. Kanske arbetar du idag som elektriker eller teknisk fastighetsskötare och är intresserad av att utvecklas inom säkerhetsbranschen. Viktig är att du kan tyda och förstå ritningar på yrkesnivå samt att du har god förmåga att sätta dig in i olika sorters system. Vi söker dig som har ett högt servicetänk, är kommunikativ och lösningsorienterad. För att trivas hos oss behöver du självständigt kunna leda och fördela ditt arbete. I ditt dagliga arbete arbetar du främst på svenska men det är även viktigt att du kan kommunicera flytande på engelska i tal och skrift. Vi förflyttar oss mellan kontoret och våra kunder och därför är B-körkort ett krav. Du kommer också att resa i tjänsten emellanåt.