Ny + nygammal medarbetare till Göteborgsteamet

Vi fortsätter stenhårt att förstärka organisationen, både i Stockholm och i Göteborg. Vi ser en ökad efterfrågan på bolagets tjänster och därför är det extra kul att vi under april har möjlighet att välkomna dessa två skarpa medarbetare. Tidigare under mars, välkomnades fyra nya medarbetare och nu ytterligare två service- och säkerhetstekniker som tillför både spetskunskap och lång erfarenhet till utförandeorganisationen.

Rachid Benzhair, Tekniker säkerhet, kommer senast från Avarn Security där han arbetat som behörig ingenjör för inbrottslarm och behörig ingenjör för CCTV. Rachid är en mycket välkommen återvändare som arbetat på Confidence tidigare. Med sin mångåriga erfarenhet av säkerhetslösningar tillför han nu sin värdefulla spetskompetens på flera områden – Välkommen tillbaka till Confidence Göteborg Rachid!

Adam Sundmark, Servicetekniker, förstärker Confidence utförandeorganisation inom främst felavhjälpande service och proaktivt underhåll avseende säkerhet och brand. Adam kommer närmast från Avarn Security där han arbetat med bl.a. service, underhåll och installation. Adam ansluter till teamet i Göteborg – Välkommen Adam!

”Säkerhetstekniker med up-to-date spetskunskap är en bristvara och vi är mycket stolta över att vara det bolag som kan attrahera dessa mycket kompetenta herrar. Rachid och Adam är varmt välkomna till vårt vassa team i Göteborg” // Mats Engström, VD

Vi har fler positioner att fylla. Titta på hemsidan, kanske har vi något som passar dig – Välkommen!