Redovisningsansvarig till Confidence
Om oss

Confidence är en kunskapsledande systemintegratör och tjänsteleverantör som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur.

Confidence operativa verksamheter, Säkerhet & Brand samt Lås, ingår i Confidence International AB (publ.), ett publikt bolag listat på NASDAQ First North. Företagsgruppen grundades 1989 och har idag ca 65 anställda och finns representerade i Sverige (Stockholm och Göteborg).

Confidence söker en driven och prestigelös Redovisningsansvarig. Som Redovisningsansvarig hanterar du löpande redovisning, bokslut och skatter. Du är en del av en ekonomifunktion och tjänsten innebär en bred roll där du är behjälplig med alltifrån reskontrafrågor till lagerredovisning och IFRS-rapportering. Du välkomnas till en positiv arbetsgrupp där du förväntas bidra i det dagliga arbetet och med förbättringar såsom utbildningsmaterial till verksamheten i redovisningsrelaterade frågor. På ekonomiavdelningen är ni 4 personer och du rapporterar till ekonomichef.

Kontoret är beläget på Esplanaden 3B i centrala Sundbyberg och här sitter du i öppet kontorslandskap tillsammans med cirka 60 kollegor med alltifrån företagsledning till säljare, projektledare, eftermarknad och tekniker. Du blir en del av en öppen och prestigelös arbetsplats på ett utvecklingsinriktat företag med platt organisation.

Detta är en rekrytering med anställning hos Confidence Security Sweden AB.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig har du en bred roll men ditt huvudansvar är att hantera månads-, kvartals- och årsbokslut i enlighet med gällande lagar och regelverk för koncernens 4 bolag. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom månadsavstämningar och hantering av moms, skatter och avgifter men även lagerredovisning, anläggningsregister och reskontrafrågor. Du hanterar koncernmellanhavanden, K3- och IFRS-rapportering samt diverse interna sammanställningar. Vi söker dig som är kunnig inom redovisning då du även är behjälplig med ekonomihandbok och upprättande av ekonomimanualer och utbildningsmaterial samt huvudansvarig för affärssystemet Entré. Som Redovisningsansvarig är du mitt i verksamheten och du har en bred kontakt internt med kollegor men även externt med exempelvis kunder, leverantörer, samarbetspartners och myndigheter.

I rollen som Redovisningsansvarig hanterar du arbetsuppgifter såsom:

  • Kund- och leverantörsreskontra: kreditpolicy, attestregler och konteringsexpertis
  • Anläggningsregister och lagerredovisning
  • Löpande redovisning inklusive periodiseringar
  • Månadsavstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms, skatter och avgifter
  • Vissa resultatanalyser
  • Koncernredovisning
  • Rapporteringar – internt och externt
  • Förbättringsarbete såsom rutinbeskrivningar, ekonomimanualer och utbildningsmaterial, utveckling av affärssystemet

Är du en pedagogisk ekonom? Ta chansen och sök till en samhällsbyggande aktör inom integrerad säkerhetsteknik som vill se dig utvecklas i din yrkesroll och växa tillsammans med dem!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 4 år inom redovisning och har hanterat självständigt bokslutsarbete sedan tidigare. Vi ser gärna att du har tillämpat K3 och/eller IFRS sedan tidigare. Du har genomfört eftergymnasiala studier i ekonomi vid högskola/universitet eller yrkeshögskola. Du har vana, intresse och lätt för att sätta dig in i system, program och processer. Du har mycket goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och flexibel. Du är prestigelös, serviceinriktad och har en positiv attityd.

Viktig information

Ovanstående är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Confidence Security Sweden AB. Confidence tillämpar 6 månaders provanställning. Anställningen påbörjas så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I denna rekryteringsprocess samarbetar Confidence med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Simon Jordal/Recruitment Consultant, 0766-47 16 39.

Formulär för ansökan ->