OnGuard VSS Självbetjäning – Visitor Self Service

OnGuard självregistrering och självbetjäning – Håll verksamheten i rörelse utan att kompromissa med säkerheten. OnGuard besökarmodul Visitor Self Service (VSS) modul från Lenel förbättrar OnGuard Visitor Management kapacitet genom att förenkla besökshanteringprocessen. Förhandsregistrering sparar tid på administrativa uppgifter och ger receptionspersonalen och säkerhetspersonalen tillgång till viktig information om besökare till fastigheten i förväg.

Automatisera gästprocedurer och effektivisera besökarbearbetning med modulen OnGuard Visitor Self Service (VSS). Denna intuitiva mobilapplikation hjälper anställda att förhandsregistrera besökare före ankomst och förse dem med en unik besökskod via e-post. När besökaren anländer, gör koden det möjligt för dem att snabbt checka in via en iPad och även skapa en besöksbricka med iPad-kamera.

Eftersom det är en mobil-baserad applikation, förenklar även OnGuard VSS signaturer genom att använda iPad-kamera för fotografering och/eller Badge skapande. Så företag kan ge en enkel, välkomnande besöksupplevelse samtidigt som en hög säkerhetsnivå upprätthålls.

OnGuard Self Service-modulFunktioner & funktionalitet

  • Smidig, lätt att använda och anpassningsbara gränssnitt
  • Förhandsregistrering ger receptionspersonalen och säkerhetspersonalen den information de behöver för att hålla din verksamhet säker
  • Företagets efterlevnadsformulär kan laddas upp för besökaren för virituellt undertecknande vid incheckningen
  • Inga besvärliga besöksloggar
  • Skapande av besökskort kräver ingen extra kamera för bildtagning *