Projektledare säkerhet – Sthlm

Confidence söker senior projektledare

Till vårt kontor i Sundbyberg söker vi dig som är en van och framgångsrik projektledare inom säkerhet och som gärna tar dig an en ny utmaning i säkerhetsbranschen

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos Confidence kommer du att ansvara för hela projekt från start till leverans i region Storstockholm. Det kan handla om allt ifrån mindre kompletteringar/utökningar till nyinstallationer av större integrerade system och inte sällan handlar det om kunder där säkerheten är högprioriterad och stora krav ställs på kvalitet. Du kommer att spela en nyckelroll och ha stort ansvar för att uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet uppnås.

Bakgrund/Kvalifikationer

Du har troligtvis redan visat framfötterna som projektledare säkerhet. Kommer du från säkerhetsbranschen så är det klart meriterande, men det kan också tänkas att du är i elbranschen och nu vill vidga dina vyer och anta nya utmaningar. Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du vara en produktiv och resultatinriktad person samt en naturlig ledare med hjärtat på rätta stället. Ett ekonomiskt sinnelag och näsa för affärer är också nödvändigt. Kunskaper i entreprenadjuridik AB 04 och ABT06 är önskvärt och vi utgår ifrån att du har körkort och behärskar det svenska och engelska språket väl. Då vi hanterar sekretessbelagd information krävs även svenskt medborgarskap samt ett godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister.

Som projektledare säkerhet erbjuds du

Kanske är det här den mest spännande utmaningen hittills i din karriär och om du gillar att arbeta hårt för att nå din mål kommer du sannolikt att trivas mycket bra bland våra kompetenta, glada och positiva arbetskamrater och du kommer att ha bra anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad?

‘Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB.

Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.