Projektledare Säkerhet Stockholm

Confidence söker projektledare säkerhet Stockholm

Confidence söker Projektledare Säkerhet Stockholm

Till vårt kontor i Stockholm, Sundbyberg, söker vi dig som är en van och framgångsrik projektledare inom teknisk säkerhet och som gärna tar dig an en ny utmaning i säkerhetsbranschen.

Arbetsuppgifter

Som projektledare säkerhet hos Confidence kommer du att ansvara för hela projekt från start till leverans i region Storstockholm. Uppdragen omfattar hela spektret från mindre kompletteringar/utökningar till nyinstallationer av större integrerade system. Gemensamt är att våra kunder prioriterar säkerhet och ställer höga krav på kvalitet, funktionalitet och utförande. Du kommer att spela en nyckelroll och ha stort ansvar för att uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet uppnås.

Bakgrund/Kvalifikationer

Du är redan framgångsrik i en liknande tjänst. Kommer du från säkerhetsbranschen så är det klart meriterande, men det kan också tänkas att du är i elbranschen och nu vill vidga dina vyer och anta nya utmaningar. Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du vara en produktiv och resultatinriktad person samt en naturlig ledare med hjärtat på rätta stället. Ett ekonomiskt sinnelag och näsa för affärer är också nödvändigt. Kunskaper i entreprenadjuridik AB 04 och ABT 06 är önskvärt. Du har körkort och behärskar det svenska och engelska språket väl.

Kvalifikationer och kompetenser

Krav
  • Larm- och säkerhetsprodukter
  • Projektledning med affärssinne
Meriterande
  • Inbrottslarm, erfarenhet från installation- och reparation
  • Projektledning, erfarenhet
  • Entreprenadjuridik
  • AB (allmän elbehörighet)

Som Projektledare säkerhet Stockholm erbjuds du

Kanske är det här den mest spännande utmaningen hittills i din karriär och om du är en produktiv person kommer du att trivas mycket bra bland våra kompetenta, glada och positiva arbetskamrater. Du kommer att erbjudas bra anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter.

Om anställningen

  • Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

Esplanaden 3B

172 67 Sundbyberg

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan och berätta gärna i din cv eller ditt personliga brev om dina tidigare uppnådda resultat. Har du frågor så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Mer om Confidence

Confidence är en specialist inom säkerhetsintegration och kundanpassade säkerhetstjänster som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, trygghetskameror och IT infrastruktur. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Confidence består av medarbetare som vill mycket och drivs av att erbjuda en hög innovativ kompetens. Vi brinner för att leverera lösningar med hög kvalitet till stor nytta för kunden. Alla medarbetare är med och tar ansvar för leveransen till våra kunder och har ett stort eget initiativansvar som bidrar till våra gemensamma mål.

Confidence Security Sweden AB ingår i Confidence-koncernen som är noterat på NASDAQ First North.Vi är idag cirka 70 medarbetare och finns etablerade idag på 2 st orter, Stockholm & Göteborg. Detta gör att du som anställd erbjuds en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande och en trygg arbetsplats.

Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjligheter till både vidareutbildning och finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss. På Confidence är alla lika värda och är en del av ett starkt samspelande team som skapar framgång.