Servicekoordinator brandsäkerhet Stockholm

confidence servicekoordinator brandsäkerhet stockholm

Servicekoordinator brandsäkerhet Stockholm

Som Servicekoordinator hos Confidence ingår du i supportavdelningen, en grupp på 4 personer som hanterar diverse supportärenden för eftermarknadskunder med serviceavtal. Det kan handla om allt ifrån att ta emot kunders beställningar och felanmälningar till att fördela jobb till tekniker. Du ser även till att utförda arbeten faktureras på ett korrekt sätt. Det är vanligtvis ett högt tempo och många bollar att hålla reda på, så det gäller att vara strukturerad och flexibel samt tillfreds med varierade och delvis oförutsägbara arbetsuppgifter.

Din bakgrund är troligtvis från säkerhetsbranschen och helst då inom brandsäkerhet. Kanske har du haft en liknande tjänst eller så har du varit brandlarmstekniker och vill komma in på kontoret och ha mer administrativa uppgifter. Det kan också tänkas att du kommer från fastighetsbranschen eller någon annan bransch där du haft anledning att skaffa dig kunskaper om brandsäkerhet. Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du vara en produktiv person som gillar att göra skillnad. Vi förutsätter också att du är en glad och positiv person som bidrar till god stämning på jobbet.

Du erbjuds förutom en utmanande och spännande tjänst ett glatt och trevligt gäng arbetskamrater samt bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.