Hotellås med moderna funktioner

Systemtekniker låssystem – Sthlm

Nu behöver vi förstärka vår organisation i Stockholm inom det växande området elektroniska låssystem. Vi söker därför en driven systemtekniker.

Du kommer att vara placerad i Stockholm och ha vårt kontor i Sundbyberg som bas. Merparten av våra kunder är inom hotellbranschen, där du kommer att utföra uppgifter som service, installation, driftsättning, reparation och support på dessa system.

I tjänsten ingår bl.

  • Kundkontakter
  • Montage av lås
  • Driftsättning av lås
  • Felsökning
  • Service
  • Support

Vem är du?

Du behöver ha en god social och kommunikativ förmåga och vara ”service minded”.  Vidare måste du kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och flexibel.

Då våra kunder finns över hela landet, innebär det en hel del resor i tjänsten.  Du bör även ha bra förmåga att hjälpa kunder via telefon och dator.

Du kommer att utbildas och ha genomgång på vårt kontor i Göteborg, och även till viss del arbeta tillsammans med tekniker från Göteborgskontoret, vars team du kommer stöttas av och ingå i.

Vi ser gärna att du har mycket god datorvana, är tekniskt intresserad, har ett händigt och praktiskt handlag och kunskaper inom svagström.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt arbete, där du får möjligheten att göra nya och spännande installationer med den senaste tekniken inom elektroniska låssystem. Du kommer även ges stora möjligheter, till att vara med att påverkar och utveckla arbetet.

Ansökan:

Vi tar endast emot ansökan via e-post: jobb@confidence.se

Använd gärna formuläret till höger på denna sida

OBS! Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information.

Frågor: Björn Eriksson /08 620 82 00.

Ange referens: Systemtekniker Lås

Körkort: B

Tjänsten är heltid

Lön: Fast lön

Bil: Vi tillhandahåller bil

Ort: Stockholm