Tekniker brandsäkerhet – Gävle-Sandviken-Falun

Vi söker tekniker brandsäkerhet i området Gävle-Sandviken-Falun

Vi är idag cirka 65 medarbetare och finns etablerade idag på 3 st orter, Stockholm, Göteborg och Rättvik.

– För att nå en ännu högre produktiv mix av personligheter och ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Confidence - Great Place to WorkConfidence är certifierad enligt Great Place to Work®

Certifieringen grundar sig på Great Place to Work® internationella standard för utvärdering av arbetsplatser. Great Place to Work® Sverige har genomfört en grundlig utvärdering av medarbetarnas uppfattning om Trovärdighet, Respekt, Rättvisa, Stolthet och Kamratskap i organisationen. En omfattande genomgång av arbetsplatskulturen, d v s den miljö och förutsättningar organisationen skapar för sina medarbetare, har också gjorts.

Du kan läsa mer om Confidence kunder och lösningar


Arbetsuppgifter

Företaget är på stark frammarsch och inne i ett mycket spännande skede. Tack vare starka ägare i ryggen och satsningen på infrastrukturkänsliga branscher är det möjligt för oss att bygga ett allt starkare brandsäkerhetsteam och nu behöver vi komplettera med ytterligare en produktiv medarbetare för att möta upp den ökande efterfrågan.

Som brandlarmstekniker hos Confidence kommer du att förvalta och leda brandsäkerhetsprojekt av varierande storlek i området Gävle-Sandviken-Falun. Du kommer du att ha stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling då vi har en platt organisation med högt till tak och korta beslutsvägar. Utmaningen för dig handlar dels om att nå uppsatta mätbara mål avseende kundnöjdhet och lönsamhet, men också om att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Din förmåga att ta initiativ till förbättringsförslag kommer att uppskattas och tas till vara i största möjliga mån. Vi vill att du ska blomstra hos oss.

Vi söker dig som har en bra teknisk förståelse och god IT-mognad kombinerat med en vilja att lära och utvecklas. Du har antingen kunskaper när det gäller brandlarm och de regler som gäller eller andra bra kompetenser och lätt att lära. Vi utgår ifrån att du har körkort och behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift. Förutom din yrkesmässiga kompetens lägger vi stor vikt på din personlighet, vi tror att du är en typisk lagspelare som vill göra skillnad och är beredd att kavla upp ärmarna för att bidra till teamets och företagets framgångar.

Det här blir kanske den mest spännande utmaningen hittills i din karriär och förutom kompetenta, glada och positiva arbetskamrater erbjuds du bra anställningsvillkor samt mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan och kontaktperson

Varmt välkommen med din ansökan och berätta gärna i din cv eller ditt personliga brev om dina tidigare uppnådda resultat. Har du frågor så går det bra att kontakta Håkan Hammarbäck, Affärschef Brand på 08-620 82 49 eller via mail hakan.hammarback@confidence.se . Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Du kan även använda formuläret till höger på denna sida